Newport International – Cheltenhams Mode og Skønhed uge vil være FAB

Last year's red carpet fashion show at Cheltenham Town Hall was a great success

Last year’s red carpet fashion show at Cheltenham Town Hall was a great success Read more:     http://newport-international-group.bravesites.com/entries/business/newport-international-cheltenhams-mode-og-sk%C3%B8nhed-uge-vil-v%C3%A6re-fab   

Det er modebegivenheden på alle læber dette spring. Form og Skønhed i Cheltenham er tilbage for dets næste år og opstillingen er større og bedre end nogensinde. Over syv dage fra 15-21. april, bliver byen transformeret ind i en mecca for fashionistas med tre snit-kantmoder udstillinger at inspirere os alle for den nye sæson. Lokal retailers indmeldte allerede sig sig at vise på catwalks inkluderer nationale mærker sådan som Hobbs, Joules, Pakhus, Oasis og Mark & Spencer sammen med uafhængige butikker Verite Louise, Sandra Dee, MeMeMe og Cotswold konstruktører Barrington Ayre og Melissa Antonious.

I en ophidsing eksklusiv, international mode vil konstruktør Masato, fra Tokyo, der har arbejdet med Giles Diakon, præsentere hans nye indsamlinger på det sorte bånd Tale af Byen begivenhed på fredag, den 19. april. Masato studerede kvinders modedesign på Central Helgen Martins og forbindet Giles Diakon hvor han hjalp til fandt GILES mærke, før søsætte hans egen etiket for to år siden. Menighed successen af sidst års Mode Uge, som organiseres af Gloucestershire Ekko og understøttet af Cheltenham Bykommuneråd, er udstillingsproducenterne en gang til Brian Brown & Jasmin, der har et kast af 30 professionelle modeller ordner til ynde catwalks.

Koreograf og danser Thomas Ashton er også blevet indmeldt at arbejde med Brian Brown & Jasmin på udstillingerne.

Lokale hårsaloner Rødmen og Fløde vil skabe noget fantastiske stile for catwalks og sminken samarbejder på Fordel på Støvler vil lægge sammen det ferske udseende for Moden Oprør udstilling på lørdag, 20. april hvor yngre tilhængere af mode vil kunne at blande sig blandt knald-opmoder beholdere, graffitikunstnere og to fashionable stænger, en for under 18s og en voksen VIP område, som formgives af Dvæler.

FAB projektdirektør Hayley Anderson-Dixon siger: ”Vor publikum kan forsikres, at dette års udstillinger vil være selv mere fortryllende og flot end sidste år med en berøring af teatralsk drama og dans tilføjede ind i blandingen.

”Om du er damer, der spiser frokost, eller du kan at lide at være flot udhalet til de ni og at nyde en nat ud med venner, eller du er en tilhænger af mode og er på-tendens og i-vogue er dit fokus, har vi noget for alle.

 

Advertisements

1 thought on “Newport International – Cheltenhams Mode og Skønhed uge vil være FAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s